Lansare website TransylvaNet

„TransylvaNet – Federația pentru patrimoniul cultural” lansează astăzi, 30.10.2015 noul său site www.transylvanet.org , un site accesibil și prietenos, care se adresează atât membrilor federației, cat și tuturor celor care își doresc să cunoască activitatea federației și să interacționeze cu aceasta.

Federația s-a formalizat în August 2015, însă parteneriatul membrilor a început din anul 2013, când 29 de organizații de cultură din județele Sibiu, Brașov și Mureș au format o rețea de parteneriat cu intenția de a-și uni eforturile și capabilitățile în vederea diseminării de bune practici, dezvoltării de proiecte comune și construirii unei abordări unitare și puternice în intervențiile la nivelul factorilor decizionali.

În acest moment, federația și-a definit strategia și a realizat primele activități împreună, prin intermediul proiectului „TransylvaNET – Consolidarea societății civile pentru dezvoltare prin promovarea patrimoniului”.

Noul site permite vizitatorilor să citească despre istoricul și structura federației, să urmărească proiectele în care este implicată, membrii și colaboratorii acesteia, evenimentele promovate dar, în același timp, permite celor interesați să devină membri, susținători sau voluntari.

Federația este deschisă să primească noi membri, astfel dacă sunteți o organizație care militează pentru păstrarea și consolidarea patrimoniului național și doriți să faceți parte dintr-o federația care luptă pentru aceleași interese, accesați website-ul www.transylvanet.org și veți găsi aici contactele federației și informațiile de care aveți nevoie pentru a deveni membri.

Vă invităm așadar să vizitați site-ul www.transylvanet.org. Folosind formularul de contact veți putea lua legătura imediat cu echipa de proiect TransylvaNet.